De Groene Pluim

We wensen je een vreugdevol 2020 en nodigen je van harte uit op onze nieuwjaarsreceptie zondag 2 februari in een oude schuur te Korsele 36, 9667 Horebeke.

Om 11u toasten we samen op het nieuwe jaar en nadien maken we bekend wie de Groen Pluim 2019 wint. Deze jaarlijkse prijs is een eerbetuiging die individuele mensen, bedrijven, instellingen of organisaties uit de gemeente bekroont, die  via hun ecologische of  sociale aanpak – soms al vele jaren lang  en vaak discreet – zich inzetten ten voordele van medemensen, jeugd, natuur, de buurt of  de lokale gemeenschap. Groen Horebeke reikt deze trofee  uit met de bedoeling om erkenning te geven aan waardevolle inititiatieven, los van ideologie of overtuiging, en andere mensen te inspireren en motiveren. In het verleden mochten Natuurpunt Kern rondom Burreken, De Kleppe, Buren en Boeren, VBS het 2geltje en muziekfestival Het Achterhof de trofee in ontvangst nemen. Je kan zelf beslissen wie de Groene Pluim 2019 wint.

Wij selecteerden alvast 3 toffe personen of verenigingen die bijdragen aan een sociaal en ecologisch Horebeke. Breng je stem uit op onderstaande link:

https://gratispoll.be/poll/imaxi6/